1 d’abr. 2010

Xocolatada a Gerri de la Sal

Aquest diumenge, 4 d'abril, a les 18h es farà una xocolatada a Gerri de la Sal a la que tots i totes hi esteu convidats.

El motiu de la trobada és donar a conèixer que no estem d'acord amb la variant que proposa Foment, que separa el poble de Gerri de la Sal de la seva capital de comarca (Sort), fet que implica una sèrie de conseqüències als habitants de Gerri de la Sal, Peramea, Montcortés, Bretui, Balestui, Sellui, Ancs, Cortscastell, Cabestany i Peracalç, que hauràn de baixar fins a la cruïlla de Baen, per després tornar a pujar a Sort, on es troben ubicats tots els serveis. Amb la variant que proposa Foment, Gerri de la Sal quedarà aïllat de les vies ràpides de comunicació i la única sortida serà el Pla de corts, en direcció cap a la Pobleta de Bellveí. A més, amb la nova carretera, el poble de Compte, on hi viu gent, deixarà d'exisitir!!

El que el veïns de Gerri i dels pobles afectats demanen és molt simple: que la variant es construeixi per la part nord, de manera que cap persona ni cap poble quedin afectats.

Els habitants del Baix Pallars necessiten el suport de tots els que vivim aquí, perquè en realitat, aquesta variant ens afectarà a tots. Ara és el Baix Pallars, després què serà?

I per això us convidem a la xocolatada, perquè aquí en som pocs i dispersos, però som persones i tenim els nostres drets. Ens mereixem ser escoltats, perquè som nosaltres els que vivim aquí.

ÉS MOLT IMPORTANT UNIR-NOS AQUEST DIA SI REALMENT ENS IMPORTA EL TERRITORI!

28 de març 2010

Inauguració de l'Ateneu de la Muntanya

Benvinguts i benvingudes!

El passat 25 de febrer va ser inaugurat l'Ateneu de la Muntanya, com gairebé tots sabeu, ja que durant els dos dies que es van fer activitats vau aparèixer molts de vosaltres.

Ja tenim un bloc! Un web on tots els socis podreu consultar (els no socis també) i informar-vos sobre les activitats que es fan a l'Ateneu. Si no voleu rebre aquesta informació només heu de comunicar-ho a l'Ateneu.

Recordeu que els horaris són variables (els trobareu al peu del bloc) i que els caps de setmana obrirem en funció de l'activitat programada.

Per a aquells que no ho sàpiguen, l'Ateneu disposa del servei d'internet i d'un espai per la canalla. Podeu celebrar aniversaris (consulteu preus)i fer la vostra proposant activitats, xerrades i tallers. Els dimecres a partir de les 13h hi ha dinador: us podeu portar la carmanyola i escalfar-vos el dinar.


Volem que l'Ateneu de la Muntanya sigui un espai de trobada, per conèixer, per compartir, per participar, per divertir-se, per aprendre i en el que tots decidim.

Les assemblees de les associacions són obertes a tothom que tingui ganes de participar. Els horaris són els següents:

- Assemblea Ateneu de la Muntanya: horari per determinar. Pregunteu a l'Ateneu si esteu interessats.

- Assemblea associació de dones La Geganta Desperta: dimecres alterns del mes amb l'assemblea Pilum, a les 19h.

- Assemblea Sindicat de la Muntanya-Pilum-CGT: dimectres alterns amb el grup de dones, a les 19h.

En fi, gràcies a tothom per la benvinguda, per l'acceptació i per la col·laboració amb les vostres aportacions, que són les que permeten que tirem projectes endavant. Esperem que us trobeu a gust en aquest nou espai i que no deixeu de participar-hi!