11 de des. 2010

Inauguració de l'Ecoxarxa Lo Pallars

L'Ateneu de la Muntanya us convida el proper dissabte 18 de desembre, a les 11 del matí, a la inauguració de l'Ecoxarxa Lo Pallars, situada a Salàs de Pallars (Ctra. de Rivert, SN)

L'Ecoxarxa Lo Pallars és una cooperativa integral (consum, seveis i treball) formada per un grup de persones amb un projecte que practica l’autogestió econòmica i política, així com la participació igualitària dels seus membres, que ajunta tots els elements bàsics d’una economia com són la producció, el consum, el finançament i la moneda pròpia i que, alhora, integra tots els sectors d’activitat necessaris per viure.

L'Ecoxarxa Lo Pallars és un espai per promocionar i fer créixer els productes ecològics i locals, els serveis realment necessaris per a la nostra vida, així com donar suport a nous projectes d’autoocupació vinculats a necessitats reals. Així doncs, es tracta d'una proposta front a una realitat que no podem fer veure que no hi és, que ens ofereix una nova manera de fer, d’organitzar-nos de forma lliure i conscient, una experiència col·lectiva en la que tots els membres som protagonistes, tant de forma directa com indirecta.

Per més informació envieu un correu a pallars@ecoxarxes.cat o truqueu al telèfon 685840709.