1 d’abr. 2010

Xocolatada a Gerri de la Sal

Aquest diumenge, 4 d'abril, a les 18h es farà una xocolatada a Gerri de la Sal a la que tots i totes hi esteu convidats.

El motiu de la trobada és donar a conèixer que no estem d'acord amb la variant que proposa Foment, que separa el poble de Gerri de la Sal de la seva capital de comarca (Sort), fet que implica una sèrie de conseqüències als habitants de Gerri de la Sal, Peramea, Montcortés, Bretui, Balestui, Sellui, Ancs, Cortscastell, Cabestany i Peracalç, que hauràn de baixar fins a la cruïlla de Baen, per després tornar a pujar a Sort, on es troben ubicats tots els serveis. Amb la variant que proposa Foment, Gerri de la Sal quedarà aïllat de les vies ràpides de comunicació i la única sortida serà el Pla de corts, en direcció cap a la Pobleta de Bellveí. A més, amb la nova carretera, el poble de Compte, on hi viu gent, deixarà d'exisitir!!

El que el veïns de Gerri i dels pobles afectats demanen és molt simple: que la variant es construeixi per la part nord, de manera que cap persona ni cap poble quedin afectats.

Els habitants del Baix Pallars necessiten el suport de tots els que vivim aquí, perquè en realitat, aquesta variant ens afectarà a tots. Ara és el Baix Pallars, després què serà?

I per això us convidem a la xocolatada, perquè aquí en som pocs i dispersos, però som persones i tenim els nostres drets. Ens mereixem ser escoltats, perquè som nosaltres els que vivim aquí.

ÉS MOLT IMPORTANT UNIR-NOS AQUEST DIA SI REALMENT ENS IMPORTA EL TERRITORI!

Cap comentari:

Publica un comentari