28 de març 2010

Inauguració de l'Ateneu de la Muntanya

Benvinguts i benvingudes!

El passat 25 de febrer va ser inaugurat l'Ateneu de la Muntanya, com gairebé tots sabeu, ja que durant els dos dies que es van fer activitats vau aparèixer molts de vosaltres.

Ja tenim un bloc! Un web on tots els socis podreu consultar (els no socis també) i informar-vos sobre les activitats que es fan a l'Ateneu. Si no voleu rebre aquesta informació només heu de comunicar-ho a l'Ateneu.

Recordeu que els horaris són variables (els trobareu al peu del bloc) i que els caps de setmana obrirem en funció de l'activitat programada.

Per a aquells que no ho sàpiguen, l'Ateneu disposa del servei d'internet i d'un espai per la canalla. Podeu celebrar aniversaris (consulteu preus)i fer la vostra proposant activitats, xerrades i tallers. Els dimecres a partir de les 13h hi ha dinador: us podeu portar la carmanyola i escalfar-vos el dinar.


Volem que l'Ateneu de la Muntanya sigui un espai de trobada, per conèixer, per compartir, per participar, per divertir-se, per aprendre i en el que tots decidim.

Les assemblees de les associacions són obertes a tothom que tingui ganes de participar. Els horaris són els següents:

- Assemblea Ateneu de la Muntanya: horari per determinar. Pregunteu a l'Ateneu si esteu interessats.

- Assemblea associació de dones La Geganta Desperta: dimecres alterns del mes amb l'assemblea Pilum, a les 19h.

- Assemblea Sindicat de la Muntanya-Pilum-CGT: dimectres alterns amb el grup de dones, a les 19h.

En fi, gràcies a tothom per la benvinguda, per l'acceptació i per la col·laboració amb les vostres aportacions, que són les que permeten que tirem projectes endavant. Esperem que us trobeu a gust en aquest nou espai i que no deixeu de participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada