11 d’abr. 2011

Xerrada: Les multinacionals contra la pagesia


El proper diumenge 17 d'abril a les 18 h. a l'Ateneu de la Muntanya, Óscar Tascón, colombià, advocat, activista sindical i membre de la "Junta de dirección de la corporación peara la educación, el desarrollo y la investigación popular-instituto nacional sindical (CED-INS), responsable de l'àrea jurídica, ens farà una xerrada sobre les multinacionals contra la pagesia.


Històric social Óscar Tascón:

En el CED-INS treballa en la part jurídica, en el que s'ha denominat casa per la exigibilitat de drets, Santafé, Engativa, prestant assessoria i acompanyament en defensa dels drets de la població vulnerable tant a nivell individual com col·lectiu, en el marc de l'acció jurídica constitucional, com d'accions populars i de grup, reclacionats amb el medi ambient, salut, treball, cultura i vivenda.

En la part d'economia solidària, és membre de l'equip polític i de projectes de la mutua CORFEINCO (organització associativa de víncle obert creada pels treballadors de l'estat que perteneixen a varies entitats que es relacionen directament amb el problema de les terres).

Membre de la Cooperativa Comunitat, creada per centralitzar els procesos socials i d'economia alternativa dintre el sistema nacional agroalimentari.

Ex-dirigent del Sindicat Nacional de Treballadors del Sistema Agroalimentari, on va ocupar el càrrec de vicepresident, fiscal i secretari general, i 27 anys com a afiliat.

Dintre d'aquest temps, va participar d'associacions obrero-camperoles populars en el "Departamento del Cesar"

Vicepresident de la "Subdirección del Comité de la Unidad Campesina en el Departamento del Cesar".

Associació urbana per la vivenda per sectors populars en el Cesar.

Us esperem aquest diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari