6 d’oct. 2010

REESA: Deixeu-nos en pau!

REESA: EL VOSTRE PROGRÉS ÉS LA NOSTRA RUÏNA

El Pallars Jussà ha estat més solidari que ningú amb la electrificació del país i ja suporta més de 350 km. de línies de molt alta tensió que emeten un camp magnètic de greus conseqüències cancerígenes sobre tots nosaltres, exposant als nostres fills a possibles leucèmies infantils.

Malmeten el nostre paisatge, castrant els nostres actius turístics tant naturals com culturals.

Pel futur del Pallars, que és el nostre; ara toca anar tots junts, encara hi som a temps abans que no comenci l’obra . Una vegada les torres estiguin plantades, no hi haurà res a fer; nosaltres ens morirem, els nostres fills es moriran i la línia continuarà aquí.

Si estem units, amb els nostres representants polítics al davant , ho aconseguirem i a més ens respectaran, com es respecten les Terres de l’Ebre després de l’intent de transvasament del Riu –ells ho van aconseguir, nosaltres també podem fer-ho-.

D’aquí a poc ens demanaran el vot perquè ens diran que lluitaran pel territori i per la seva gent. Ara, contra la MAT, ens poden demostrar com ho faran; perquè aquesta és un obra que passarà de llarg, que nosaltres no necessitem, que no ens donarà res, ni llocs de treball, ni Kv. gratuïts ni res de res i a més maxacarà la nostra salut i el nostre terme.

VINE A LA CONCENTRACIÓ DAVANT L’AJUNTAMENT DE TREMP, el dissabte dia 9 d’octubre de 2010, a les 12 del migdia.

Si ara ens atemorim i ens quedem a casa, tothom s’atrevirà amb nosaltres i serem carn de canó per acollir qualsevol infraestructura que altres no vulguin.

Que no ens enganyin, l’únic motiu pel que han decedit que la MAT passi pel Pallars, és perquè creuen que som pocs a protestar.

PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA L’ AUTOPISTA ELÈCTRICA MONTSÓ-ISONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada