7 de jul. 2010

II Jornades per l'alliberament de la terra

L'alliberament de la Terra és un objectiu fonamental inseparable de la lluita per l'alliberament dels pobles, de la dona, de la sexualitat o dels animals.

Les 2es jornades per l'alliberament de la terra, que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de juliol a Clua de Meià, la Noguera, Lleida, tenen un sentit clar de confrontació real i activa contra el sistema establert i estaran relacionades amb "les comunitats rurals com a focus de lluita".

Des de les jornades per l'alliberament de la terra es promou una forma de vida anàrquica en la que no es desenvolupin noves formes de relacions no jeràrquiques entre nosaltres, models equilibrats d'alimentació, tècniques naturals de curació, sistemes d'educació lliure... La destrucció d'aquest sistema imperant ha d'anar acompanyada de la construcció de petits sistemes interconnectats i lliures, parlem de la creació paral·lela a la destrucció.

En aquestes jornades podrem debatre aquestes i altres coses, aprendre juntes, conèixer-nos i impulsar un front per l'alliberació de la Terra.

Programa d'activitats:

Divendres: jocs de benvinguda, taller d'elaboració de sucs artesans, autoconstrucció de cabanes, xerrades: "l'aigua de la vida" i "bioconstrucció", documentals a la fresca.

Dissabte: ioga, tallers: "pemacultura", "reflexologia podal", "construcció amb bales de palla", xerrades: "alimentació conscient" i "flors de Bach", taula rodona: "comunitats rurals", taller: "olis i ungüents"; teatro foro, concerts i cabaret.

Diumenge: tallers: "ressolució de conflictes", "construcció amb bales de palla", "biorespiració"; xerrada: "plantes medicinals"; taula rodona: "sistemes d'intercanvi"; valoració final i cloenda.

Trobareu més informació sobre com arribar, què portar, programa més detallat, menús, etc. a www.liberaciontierra.blgspot.com.

Les places per les activitats són limitades, per tant, és necessari insriure's prèviament a liberaciontierra@yahoo.es, a la fulla d'inscripció que trobareu al bloc o al 628 483 215.

Organitzen: Pacha Mama, Veïns/es i Amics/gues de Clua i Enemigues el Sistema.

Cap comentari:

Publica un comentari